Pics By Jilbert

Jilbert Ebrahimi | Photography
Previous    Next

Paar maanden terug in mei kreeg ik de unieke kans mee te gaan met een dansgroep naar fokking China. Ja, het land waar mijn afstandsbediening gemaakt is, en mijn bieropener, en mijn tandenstoker, misschien zelf... *gaat snel kijken* ..alles wat ik hier op mijn bureau heb staan eigenlijk. Na veel goede en slechte berichten zaten we in mei eindelijk in een vliegtuig met te weinig beenruimte onderweg naar China en kon ik eindelijk de nieuwe Star Wars checken (dank je wel KLM) en de meest slechte Transporter film ooooit. Mijn God ik kan een apart bericht schrijven over hoe slecht die film was. Hoe ga je van Jason naar deze flapdrol http://bit.ly/2d5c6oU. Helemaal kut.

In ieder geval, China dus. Met een dansgroep gesponsord door stichting JAM. Het plan was om daar vier shows te geven, maar we zouden in plekken zitten waar ze westerse mensen nooit of nauwelijks gezien hebben. Nu moet je weten dat de meeste Chinese de westerse looks als schoonheidsideaal beschouwen en over het algemeen rijk, succesvol en langer dan hun allemaal. Dit was zeker te merken wanneer er op het vliegveld letterlijk rondjes om ons heen werd gemaakt alsof we straatartiesten waren en ze ons bleven aanstaren. Grote kans dat als je iets bij je arm voelt het een chinees is die een selfie aan het maken is met jou.

Ik was mee gegaan om alles vast te leggen, de trip duurde twaalf dagen. Dus ik zal jullie in twaalf delen meenemen met onze trip naar China samen met de bijbehorende verhalen. Zit achterover, pak een zak M&M's (of twee, deze week in de aanbieding bij de appie) en geniet van de aankomende delen.

ig | im